با وجود اینکه دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک قبلا از منتفی شدن اعزام ۳ شناگر عقب افتاده جسمی و کور و کمبینا به پارالمپیک توکیو خبر داده بود , به حیث می رسد این تصمیم هنوز پایانی نشده و قرار است تا پایان سال حالت شناگران برای حضور در توکیو مشخص و معلوم شود .
بپس از مسابقات جهانی لندن که شاهین ایزدیار و سینا ضیغمی ( دو شناگر علیل ) و محمدحسین کریمی عالم روستا شناگر روشن دل و کمبینا غالب به کسب رکورد محل ورود بازیهای پارالمپیک توکیو شدند , سخنگو و دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک از موقعیت نامشخص شناگران برای اعزام به توکیو خبر بخشید و تاکید کرد ; زیرا این سه شناگر صرفا رکورد محل ورود را در لندن کسب کردهاند و رنکینگ آن ها در توده ۳ شناگر برتر عالم نیست برای اعزام هنوز شرایطشان مشخص نیست .
هادی رضایی بر این یقین بود که پس از معین شدن تعداد سهمیههای اختصاص داده شده از طرف کمیته فی مابین المللی پارالمپیک , تصمیم خوا هیم گرفت که شناگری را به توکیو اعزام کنیم یا این که خیر؟ این مباحث در حالی از سمت دبیر اجرایی کمیته ملی پارالمپیک مطرح شد که او بعداز مدتی در یک نشست خبری اعلامکرد که زیرا رکورد محل ورود کسب شده به وسیله شناگران در مسابقات جهانی لندن با سیاستهای کمیته ملی پارالمپیک همسویی ندارد و احتمال کسب گردن آویز بوسیله شناگران در پارالمپیک توکیو پیشبینی نشده است , به این ترتیب دراین عصر هیچ شناگری به پارالمپیک اعزام نمیشود .
البته براساس شنیدهها این طور به حیث می رسد که مسوولین کمیته ملی پارالمپیک بعد از تغییر و تحول در سیاست خویش و خریدن زمینههای اعزام گروه بسکتبال با ویلچر به توکیو در رابطه شنا هم تغییر تحول موضع دادهاند به نحوی که به سرمربیان شنای معلولان و نابینایان و کمبینایان اعلام کردهاند ۳ شناگری که چیره به کسب رکورد محل ورود شدهاند تمرینات خویش را متوقف نکنند تا حالت اعزام آنها تا پایان سال معین شود .
این سرگردانی رشتههای اعزامی به توکیو از طرف مسوولین کمیته ملی پارالمپیک در حالی است که نسبتاً در حدود ۶ ماه تا بازیهای پارالمپیک توکیو زمان باقیمانده است و ورزشکاران شنا که برنده به کسب رکورد محل ورود شدهاند هنوز شرایطشان برای اعزام معلوم نیست که آیا تمرینات آمادهسازی خویش را با هزینههای سنگین وزن برای پارالمپیک ادامه دهند یا این که متوقف نمایند .